Doğu Avrupa’nın en büyük konferansının sponsoru olduk.

Doğu Avrupa’nın en büyük konferansının sponsoru olduk.
17 Mayıs 2021

12-14 Mayıs tarihlerinde düzenlenen, Doğu Avrupa’nın en önemli teknoloji konferansı EMERGE’e sponsor olduk. Gelişen pazarlarda teknoloji şirketlerinin girişimlere nasıl daha fazla destek olabileceğinin konuşulduğu ve başarılı girişimlerin yer aldığı konferansta; mobil uygulama kategorisinde EMERGE Startup Challenge yarışmasını kazanan VOCHI’ye, Rockads Global Büyüme Destek ödülünü verdik. Teknasyon olarak, teknoloji dünyasındaki yeni girişimlerin globale açılmalarını ve büyüme süreçlerini desteklemeye devam edeceğiz.

Diğer Haberler

“Türkiye’nin En İyi İşverenleri” ödülüne bir kez daha layık görüldük!
26 Mayıs 2023

“Türkiye’nin En İyi İşverenleri” ödülüne bir kez daha layık görüldük!

“Great Place to Work” tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” ödülüne bir kez daha layık görüldük! 🙌
Bununla birlikte çeşitliliğe, farklılığa ve engelsiz bir yaşama verdiğimiz önem dolayısıyla “Diversity Özel Ödülü“nün de sahibi olduk.
Teknasyon’u çalışmak için harika bir yer hâline getiren herkese teşekkürler! 💙

Teknasyon Tech Day’23
19 Nisan 2023

Teknasyon Tech Day’23

Teknasyon Tech Day’23’e günler kala heyecanımız artıyor! 11 Mayıs Perşembe günü online olarak düzenleyeceğimiz etkinliğe kaydolmak için linke tıklayabilirsiniz.
Katılım linki: Teknasyon Tech Day’23

4. kez “Deloitte Technology Fast 50” listesindeyiz!
26 Aralık 2022

4. kez “Deloitte Technology Fast 50” listesindeyiz!

4. kez “Deloitte Technology Fast 50” listesindeyiz!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji firmalarının bulunduğu “Deloitte Technology Fast 50″ listesinde, bu yıl da yer almanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeyen bu yolculuğumuzda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Tüm içerik görüntülendi.